dør

Ting der er værd at vide om et facadedørsparti

Ting der er værd at vide om et facadedørsparti

advertorial

Går du og drømmer om at få et facadedørsparti til din bolig? Så læs gerne med her. Vi fremhæver nemlig flere ting, der kan være gode at vide, før du handler ind og får en monteret. 

Ting der skal fremhæves ved et facadedørsparti

Sæt dit eget præg på dit facadedørsparti

En første ting der skal fremhæves er, at du kan sætte dit eget præg på et facadedørsparti. Det gælder både, når det kommer til dørens mål, farven den skal have, materialet den er i m.m. Du kan derfor også se frem til, at du kan få en dør med hjem, som er efter dine ønsker.

Du kan få denne dør af høj kvalitet  

En anden ting der skal fremhæves ved et facadedørsparti er, at du kan få denne dør af høj kvalitet. Og det er og bliver et must. For en facadedør skal naturligvis kunne holde til lidt af hvert og til forskellige vind- og vejrforhold. Derfor kan det i den grad betale sig, at du vælger en dør af høj kvalitet – for så kan du også sætte forventningerne højere.

dør 

Visse firmaer tilbyder 10 års garanti 

En tredje ting der skal fremhæves er, at visse firmaer tilbyder 10 års garanti på netop facadedørspartier. Du kan derfor se frem til at stå ekstra godt stillet som kunde, hvis der skulle opstå problemer med døren. Her er der naturligvis tale om ting, som er relateret til garantien. 

Luk mere lys ind i din bolig

Med et facadedørsparti kan du også se frem til, at der kan lukkes endnu mere lys ind i din bolig – eller for at være mere nøjagtig, ind i din entré. Det kommer derfor også til at give et ekstra flot udtryk på den anden side af døren, når lyset er fremme. 

Du kan finde inspiration og se eksempler på denne type dør her: https://klarwindows.co.uk/external-doors/doors-with-sidelights.