gulvafslibning på Fyn

Overfladebehandling til dit gulv

Overfladebehandling til dit gulv

advertorial

Der findes flere forskellige overfladebehandlinger til dit gulv, alt efter hvordan du ønsker det skal se ud, eller efter hvilke egenskaber man ønsker at få fra disse behandlinger. Før man få foretaget en overfladebehandling skal man dog slibe sit gulv for at få den gamle behandling af. En afslibning er også med til at fjerne ridser og gøre gulvet jævnt. En afslibning åbner træets åre så for eksempel olien kan trænge bedre ned i gulvet.

gulvafslibning på Fyn

Gulvbehandlinger

En gulvbehandling er nødvendig at få efter at man har fået afslebet sit gulv. Ellers bliver det efterladt sårbart, og let modtagelig mod snavs. En gulvbehandling er med til at sikrer ens gulv er slidstærkt og modstandsdygtigt overfor for eksempel fedt og snavs. alt afhængigt af gulvets træsort bør den type gulvbehandling komme an på en lang række forhold. Man skal tage forhold til sin egen smag i forhold til hvordan man gerne vil have gulvet til at se ud. Der er også forskel på hvordan rengøringen skal foretages og slidstyrken. Der kan også være forskel på hvilken behandling man skal have om ens gulv er blødt eller hårdt.

Hvilken behandlinger findes der?

Der findes behandlinger som ludbehandling. En ludbehandling er god til at holde bøg, ask, fyr og gran træ lyst. Det forhindrer også træets gulning. Hvis man får foretaget en ludbehandling så bør man også få foretaget en behandling efterfølgende på grund af at det ikke er en færdig behandling i sig selv. Man kan også få lakeret sin overflade, hvilken giver en høj slidstyrke. Det er også muligt at få lavet en oliering af gulvet, det virker som en underfladebehandling og giver også en høj slidstyrke. Men er ikke lige så godt som lak.

Hvem kan jeg kontakte?

Du kan kontakte forskellige udbydere til at hjælpe med dette, eller benytte dette link: https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-fyn/