overvågningskamera

Køb billigt overvågningskamera til din bolig

Køb billigt overvågningskamera til din bolig

advertorial

I Danmark begås årligt op imod tyve tusind indbrud i private boliger. Dette er en skræmmende statistik som de færreste ønsker at blive en del af.

Der er absolut ikke noget sjov ved at komme hjem fra arbejde, ferie eller weekend tur og finde ud af at boligen har været udsat for indbrud. Måske har tyven tiltvunget sig adgang ved at smadre et vindue eller brække døren op, og i mange tilfælde vil hjemmet være endevendt i tyvens søgen efter værdier.

Selv om der måske ikke er forsvundet andet end elektronik, som dækkes af forsikringen, er det økonomiske ikke det vigtigste i forbindelse med indbrud. Når uvelkomne gæster har raseret éns hjem – familiens fælles fristed, hvor man burde kunne føle sig tryg – kan det give anledning til megen ængstelse hos børn og voksne.

Derfor gælder det om i videst mulig omfang at sikre boligen mod indbrud. Dette gøres ved hjælp af sikre låse på alle indgange til boligen, et effektivt alarm system – og så som den endelig trumf moderne videoovervågning.

overvågningskamera

Få den bedste beskyttelse mod indbrud med videoovervågning

Når du opsætter et overvågningskamera – eller faktisk allerhelst flere af slagsen – i eller uden for din og din families bolig sikrer du på effektiv vis boligen mod indbrud. Et synligt opsat udendørs overvågningskamera, ledsaget af tydelig skiltning, kan skræmme de fleste indbrudstyve fra at gennemføre deres forehavende.

Der er ingen som har lyst til at figurere på de knivskarpe optagelser et overvågningskamera kan levere. Og sætter du samtidig et overvågningskamera op i hvert af boligens rum er du sikret dokumentation over for politi og forsikrings selskab i det øjeblik forbrydelsen skal meldes og et krav om erstatning indgives.

Køb billigt udstyr til videoovervågning online

Hos DKKamera kan du altid finde billige overvågningskamera pakker med alt hvad du skal bruge for selv at montere og installere videoovervågning – læs mere på dkkamera.dk